Από το: Αθηνόραμα unami.gr
Ξεπλένουμε καλά τον μπακαλιάρο και τον βάζουμε σε μια λεκάνη με κρύο νερό, από νωρίς το προηγούμενο βράδυ, ώστε μέχρι το πρωί της επομένης που θα τον μαγειρέψουμε να του αλλάξουμε 3-4 φορές το νερό. Καθαρίζουμε τις αγκινάρες και κρατάμε μόνο τις καρδιές τους και τις
διατηρούμε σε νερό με λεμόνι μέχρι να τις χρησιμοποιήσουμε. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια μεγάλη κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια και το τριμμένο κρεμμύδι, χωρίς να τα αφήσουμε να πάρουν χρώμα. Προσθέτουμε το καρότο και τις καρδιές τ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.athinorama.gr/umami
Ξεπλένουμε καλά τον μπακαλιάρο και τον βάζουμε σε μια λεκάνη με κρύο νερό, από νωρίς το προηγούμενο βράδυ, ώστε μέχρι το πρωί της επομένης που θα τον μαγειρέψουμε να του αλλάξουμε 3-4 φορές το νερό. Καθαρίζουμε τις αγκινάρες και κρατάμε μόνο τις καρδιές τους και τις
διατηρούμε σε νερό με λεμόνι μέχρι να τις χρησιμοποιήσουμε. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια μεγάλη κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια και το τριμμένο κρεμμύδι, χωρίς να τα αφήσουμε να πάρουν χρώμα. Προσθέτουμε το καρότο και τις καρδιές τ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.athinorama.gr/umami