Από το: Γαστρονόμος
Μια απλή αλλά πεντανόστιμη σπαγκετάδα για να ξεκινήσει απλά και πεντανόστιμα η εβδομάδα. Βράζουμε τα μακαρόνια σε μπόλικο αλατισμένο νερό που κοχλάζει ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα σουρώνουμε και, μέχρι να στραγγίξουν καλά, ρίχνουμε στην
κατσαρόλα 50 ml από το μετρημένο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σκόρδο και την καυτερή πιπεριά (αν βάλουμε) για 20 δευτερόλεπτα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gastronomos.gr
Μια απλή αλλά πεντανόστιμη σπαγκετάδα για να ξεκινήσει απλά και πεντανόστιμα η εβδομάδα. Βράζουμε τα μακαρόνια σε μπόλικο αλατισμένο νερό που κοχλάζει ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα σουρώνουμε και, μέχρι να στραγγίξουν καλά, ρίχνουμε στην
κατσαρόλα 50 ml από το μετρημένο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σκόρδο και την καυτερή πιπεριά (αν βάλουμε) για 20 δευτερόλεπτα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gastronomos.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.