Από το: Αθηνόραμα umami.gr
Κόβουμε κι αφαιρούμε με ένα κοφτερό μαχαίρι το κοτσάνι από το κάτω μέρος του λάχανου. Το βάζουμε να βράσει σε μεγάλη κατσαρόλα, με τόσο νερό που να το σκεπάζει. Μόλις πάρει βράση το νερό υπολογίζουμε 6 λεπτά, αναποδογυρίζουμε το λάχανο και συνεχίζουμε να βράζουμε για άλλα 6 λεπτά. Το βγάζουμε από την κατσαρόλα, το αφήνουμε σε ένα σουρωτήρι για να φύγουν όλα
τα υγρά του και να κρυώσει. Στη συνέχεια βγάζουμε ένα-ένα τα φύλλα του και τα απλώνουμε σε καθαρή επιφάνεια κι αφαιρούμε από τα φύλλα τα κοτσάνια τους. Ετοιμάζουμε την γέμιση απ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.athinorama.gr
Κόβουμε κι αφαιρούμε με ένα κοφτερό μαχαίρι το κοτσάνι από το κάτω μέρος του λάχανου. Το βάζουμε να βράσει σε μεγάλη κατσαρόλα, με τόσο νερό που να το σκεπάζει. Μόλις πάρει βράση το νερό υπολογίζουμε 6 λεπτά, αναποδογυρίζουμε το λάχανο και συνεχίζουμε να βράζουμε για άλλα 6 λεπτά. Το βγάζουμε από την κατσαρόλα, το αφήνουμε σε ένα σουρωτήρι για να φύγουν όλα
τα υγρά του και να κρυώσει. Στη συνέχεια βγάζουμε ένα-ένα τα φύλλα του και τα απλώνουμε σε καθαρή επιφάνεια κι αφαιρούμε από τα φύλλα τα κοτσάνια τους. Ετοιμάζουμε την γέμιση απ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.athinorama.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.