Από το: La casa dei sapori
Βάζουμε αποβραδίς τα μικρά φασόλια να μουλιάσουν. Την άλλη μέρα τα πλένω και τα σουρώνω. Βάζω σε μία χύτρα λάδι, τσιγαρίζω το κρεμμύδι, προσθέτω τα καρότα, το σέλινο, τα φασόλια, την ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και την πάπρικα. Προσθέτω νερό και τον ζωμό λαχανικών και το αφήνω να βράσει, μέχρι να μαλακώσουν και στο τέλος προσθέτω λεμόνι...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://casa-dei-sapori.blogspot.gr
Βάζουμε αποβραδίς τα μικρά φασόλια να μουλιάσουν. Την άλλη μέρα τα πλένω και τα σουρώνω. Βάζω σε μία χύτρα λάδι, τσιγαρίζω το κρεμμύδι, προσθέτω τα καρότα, το σέλινο, τα φασόλια, την ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και την πάπρικα. Προσθέτω νερό και τον ζωμό λαχανικών και το αφήνω να βράσει, μέχρι να μαλακώσουν και στο τέλος προσθέτω λεμόνι...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://casa-dei-sapori.blogspot.gr