Από το: gastronomos.gr
Χορταστική και ιδιαίτερη σαλάτα, ό,τι πρέπει για τις πρώτες ζέστες της άνοιξης. Ξεφλουδίζουµε τη σελινόριζα, την κόβουµε σε µπαστουνάκια ή τη χοντροτρίβουµε, τη ρίχνουµε σε µπολ και την περιχύνουµε µε το χυµό λεµόνι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Γαστρονόμο
Χορταστική και ιδιαίτερη σαλάτα, ό,τι πρέπει για τις πρώτες ζέστες της άνοιξης. Ξεφλουδίζουµε τη σελινόριζα, την κόβουµε σε µπαστουνάκια ή τη χοντροτρίβουµε, τη ρίχνουµε σε µπολ και την περιχύνουµε µε το χυµό λεµόνι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Γαστρονόμο