Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Ρεβύθια με μελιτζάνες

Written By Unknown on Δευτέρα 14 Απριλίου 2014 | Απριλίου 14, 2014

Από το: monastiriaka.gr 
Ξεφλουδίζουμε τα ρεβίθια, σοτάρουμε τα τριμμένα  κρεμμύδια στο λάδι και ρίχνουμε την ντομάτα, αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε τα ρεβίθια, το ανάλογο νερό και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν. Κόβουμε σε φέτες τις μελιτζάνες. Τις αλευρώνουμε, τις
τηγανίζουμε και τις βάζουμε στο φαγητό προς το τέλος, για να πάρουν 2-3 βράσεις μαζί με τα ρεβίθια.

Διαβάστε τη συνταγή στο: Μοναστηριακά



SHARE

About Unknown