Από το: pandespani
Όσο αρέσει σε κάποιους η ελληνική μαγειρίτσα (και σε μένα -δείτε και τη γκουρμέ συνταγή μας για μαγειρίτσα με εστραγκόν-), άλλο τόσο κάποιοι άλλοι την απεχθάνονται. Τόσο μάλιστα που ούτε δίπλα της θάθελαν να βρίσκονται και να μυρίζουν το αχνιστό αβγολέμονο πάνω
στον ενοχλητικό, πουαντιγιέ απ’ τα συκωτάκια ζουμερό καμβά. Φτάνει δε κάποτε η σούπα της ανάστασης να γίνεται σούπα της έριδας και θέμα διαμάχης στο τραπέζι, ειδικά αν οι αντιφρονούντες γευστικά πλειοψηφούν. Πάει το συμπαντικό μόν...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com
Όσο αρέσει σε κάποιους η ελληνική μαγειρίτσα (και σε μένα -δείτε και τη γκουρμέ συνταγή μας για μαγειρίτσα με εστραγκόν-), άλλο τόσο κάποιοι άλλοι την απεχθάνονται. Τόσο μάλιστα που ούτε δίπλα της θάθελαν να βρίσκονται και να μυρίζουν το αχνιστό αβγολέμονο πάνω
στον ενοχλητικό, πουαντιγιέ απ’ τα συκωτάκια ζουμερό καμβά. Φτάνει δε κάποτε η σούπα της ανάστασης να γίνεται σούπα της έριδας και θέμα διαμάχης στο τραπέζι, ειδικά αν οι αντιφρονούντες γευστικά πλειοψηφούν. Πάει το συμπαντικό μόν...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com