Από το: Sidagi.gr
Σοτάρουμε τα εντόσθια σε βαθύ τηγάνι με το ελαιόλαδο και στη συνέχεια ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια, το σκόρδο, όλα τα μυρωδικά, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε και σβήνουμε με το κρασί. Καλύπτουμε με ζεστό νερό και μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν όλα τα εντόσθια για περίπου
1 ώρα. Ρίχνουμε τον χυμό λεμονιού και αφήνουμε να πάρει μια βράση. Σερβίρουμε αμέσως...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr
Σοτάρουμε τα εντόσθια σε βαθύ τηγάνι με το ελαιόλαδο και στη συνέχεια ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια, το σκόρδο, όλα τα μυρωδικά, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε και σβήνουμε με το κρασί. Καλύπτουμε με ζεστό νερό και μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν όλα τα εντόσθια για περίπου
1 ώρα. Ρίχνουμε τον χυμό λεμονιού και αφήνουμε να πάρει μια βράση. Σερβίρουμε αμέσως...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr