Από το: epi pantos epistitou-efik .blogspot.gr
Αλλη μία εκδοχή των αγαπημένων μας λαχανοντολμάδων, αυτή τη φορά νηστίσιμοι αλλά εξίσου πεντανόστιμοι με τους άλλους.
Στη βάση του λάχανου, κόβουμε ένα μεγάλο τρίγωνο στη θέση του κοτσανιού και το αφαιρούμε όλο.
Ζεματάμε καλά το λάχανο σε αλατισμένο νερό για να μαλακώσει και να αφαιρούμε τα φύλλα του εύκολα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: H μάνα του ... λόχου
Στη βάση του λάχανου, κόβουμε ένα μεγάλο τρίγωνο στη θέση του κοτσανιού και το αφαιρούμε όλο.
Ζεματάμε καλά το λάχανο σε αλατισμένο νερό για να μαλακώσει και να αφαιρούμε τα φύλλα του εύκολα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: H μάνα του ... λόχου