Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Η παράδοση θέλει το Μ. Σάββατο, μετά την Ανάσταση, κι έπειτα από 40 ημέρες νηστείας από τα ζωικά τρόφιμα, να τρώμε μαγειρίτσα. Φτιαγμένη κυρίως με χορταρικά, είναι ό,τι πρέπει για το στομάχι, που λόγω νηστείας, απείχε τόσες μέρες από το κρέας και κάνει πιο εύκολη την
προσαρμογή του οργανισμού μας. Πλένουμε πολύ καλά τα λαχανικά μας, παίρνουμε πρώτα τα μαρούλια, τα κρατάμε όλα μαζί και τα χοντροκόβουμε. Συνεχίζουμε κόβοντας τα κρεμμυδάκια σε ροδέλες και έπειτα ψιλικόβουμε το μαϊντανό και τ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
Η παράδοση θέλει το Μ. Σάββατο, μετά την Ανάσταση, κι έπειτα από 40 ημέρες νηστείας από τα ζωικά τρόφιμα, να τρώμε μαγειρίτσα. Φτιαγμένη κυρίως με χορταρικά, είναι ό,τι πρέπει για το στομάχι, που λόγω νηστείας, απείχε τόσες μέρες από το κρέας και κάνει πιο εύκολη την
προσαρμογή του οργανισμού μας. Πλένουμε πολύ καλά τα λαχανικά μας, παίρνουμε πρώτα τα μαρούλια, τα κρατάμε όλα μαζί και τα χοντροκόβουμε. Συνεχίζουμε κόβοντας τα κρεμμυδάκια σε ροδέλες και έπειτα ψιλικόβουμε το μαϊντανό και τ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com