Από το: Greek M@s@
Εφαρμόζουμε τα έντερα στη βρύση και τα πλένουμε καλά. Με ένα καλαμάκι τα γυρνάμε ανάποδα και συνεχίζουμε το πλύσιμο. Τα αφήνουμε σε λεκάνη με το χυμό του λεμονιού να σφίξουν. Κόβουμε τις συκωταριές σε μέτρια κομμάτια και τις πλένουμε. Τις βάζουμε σε μπωλ και
ρίχνουμε το σκόρδο, τη ρίγανη, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά και περνάμε τα κομμάτια στη σούβλα πολύ σφιχτά. Βάζουμε γύρω γύρω τις μπόλιες και κατόπιν τα έντερα.Τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στα κάρβουνα γυρ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.greekmasa.gr
Εφαρμόζουμε τα έντερα στη βρύση και τα πλένουμε καλά. Με ένα καλαμάκι τα γυρνάμε ανάποδα και συνεχίζουμε το πλύσιμο. Τα αφήνουμε σε λεκάνη με το χυμό του λεμονιού να σφίξουν. Κόβουμε τις συκωταριές σε μέτρια κομμάτια και τις πλένουμε. Τις βάζουμε σε μπωλ και
ρίχνουμε το σκόρδο, τη ρίγανη, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά και περνάμε τα κομμάτια στη σούβλα πολύ σφιχτά. Βάζουμε γύρω γύρω τις μπόλιες και κατόπιν τα έντερα.Τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στα κάρβουνα γυρ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.greekmasa.gr