Από το: athinorama.gr /umami
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το τυρί με τη ζάχαρη, το αβγό, την μαστίχα και τα 3/4 από αλεύρι. Ανακατεύουμε καλά ώστε να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα, που δεν θα πρέπει να κολλάει στα χέρια μας, αλλά ούτε και να είναι υδαρές. Ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλλο,
πάχους 1 εκ. και την ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: Αθηνόραμα unami.gr
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το τυρί με τη ζάχαρη, το αβγό, την μαστίχα και τα 3/4 από αλεύρι. Ανακατεύουμε καλά ώστε να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα, που δεν θα πρέπει να κολλάει στα χέρια μας, αλλά ούτε και να είναι υδαρές. Ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλλο,
πάχους 1 εκ. και την ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: Αθηνόραμα unami.gr