Από το: the gastrin. blogspot.gr
Εύκολη, γρήγορη και υγιεινή απόλαυση....πάντα για τους λάτρεις των μανιταριών.
Αραδιάζουμε τα μανιτάρια σε λαδόκολλα στρωμένη σε ταψί και τα λαδώνουμε και από τις δύο πλευρές.
Ψήνουμε στο γκρίλ στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου και από τις δύο πλευρές.
Διαβάστε τη συνταγή στο: the gastrin
Εύκολη, γρήγορη και υγιεινή απόλαυση....πάντα για τους λάτρεις των μανιταριών.
Αραδιάζουμε τα μανιτάρια σε λαδόκολλα στρωμένη σε ταψί και τα λαδώνουμε και από τις δύο πλευρές.
Ψήνουμε στο γκρίλ στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου και από τις δύο πλευρές.
Διαβάστε τη συνταγή στο: the gastrin