Από το: Μαγειρικές διαδρομές
Νοστιμότατα και νηστίσιμα κουλουράκια που μόλις τα πλάσουμε τα ρίχνουμε μέσα στη ζάχαρη και λίγη κανέλλα και μετά τα ψήνουμε στο φούρνο! Ανακατευουμε ολα μαζι τα υλικα μας και ζυμωνουμε καλα. Φτιάχνουμε μια ζύμη μέτρια, ούτε σφικτή , ούτε αραιή. Πλαθουμε μικρα και λεπτα
κουλουρακια. Σε ενα μπολ ανακατευουμε ζαχαρη και κανελλα (εγω εβαλα λιγη κανελλα, εαν σας αρεσει πολύ, βαζετε περισσοτερη). Ριχνουμε τα κουλουρακια μας μεσα στην ζαχαρη και τα τυλιγουμε καλα, τα στρωνουμε σε ταψι στρωμενο με λ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.mageirikesdiadromes.gr
Νοστιμότατα και νηστίσιμα κουλουράκια που μόλις τα πλάσουμε τα ρίχνουμε μέσα στη ζάχαρη και λίγη κανέλλα και μετά τα ψήνουμε στο φούρνο! Ανακατευουμε ολα μαζι τα υλικα μας και ζυμωνουμε καλα. Φτιάχνουμε μια ζύμη μέτρια, ούτε σφικτή , ούτε αραιή. Πλαθουμε μικρα και λεπτα
κουλουρακια. Σε ενα μπολ ανακατευουμε ζαχαρη και κανελλα (εγω εβαλα λιγη κανελλα, εαν σας αρεσει πολύ, βαζετε περισσοτερη). Ριχνουμε τα κουλουρακια μας μεσα στην ζαχαρη και τα τυλιγουμε καλα, τα στρωνουμε σε ταψι στρωμενο με λ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.mageirikesdiadromes.gr