Από το: sidagi.gr
Η αυθεντική Σιφνέικη συνταγή για την Κυριακή του Πάσχα
Πλένουμε το κρέας με κόκκινο κρασί. Τα αλατοπιπερώνουμε καλά και πασπαλίζουμε όλες τις μερίδες με άνηθο. Στρώνουμε στον πάτο από το
μαστέλο (ειδικό πήλινο σκεύος για το συγκεκριμένο φαγητό χωρίς καπάκι) χιαστί τις κληματόβεργες σχηματίζοντας μία σχάρα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Sidagi.gr
Πλένουμε το κρέας με κόκκινο κρασί. Τα αλατοπιπερώνουμε καλά και πασπαλίζουμε όλες τις μερίδες με άνηθο. Στρώνουμε στον πάτο από το
μαστέλο (ειδικό πήλινο σκεύος για το συγκεκριμένο φαγητό χωρίς καπάκι) χιαστί τις κληματόβεργες σχηματίζοντας μία σχάρα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Sidagi.gr