Από το: epi pantos epistitou-efik .blogspot.gr
Καλημέρα! Καλή εβδομάδα! Σήμερα έχουμε ένα φαγάκι απλό αλλά συνάμα ιδιαίτερο στα αρώματά του και στη γεύση του.
Για να τα λέω τα πράγματα όπως είναι, τα δυο μου πιτσιρίκια δεν το ακούμπησαν γιατί άκουσαν ελιά και γενικά δεν την ακουμπάνε. Οι υπόλοιποι το τιμήσαμε δεόντως αυτό το φαγάκι και θα το ξανακάνω σύντομα. Τα αρώματά του είναι το κάτι άλλο!
Αν θέλουμε μπορούμε να βάλουμε λευκό κρασάκι ή ούζο για να το σβήσουμε αλλά εγώ έβαλα τσίπουρο σπιτικό και μάλιστα με γλυκάνισο....δεν το συζητώ, απογειώθηκε!
Διαβάστε τη συνταγή στο: H μάνα του ... λόχου
Καλημέρα! Καλή εβδομάδα! Σήμερα έχουμε ένα φαγάκι απλό αλλά συνάμα ιδιαίτερο στα αρώματά του και στη γεύση του.
Για να τα λέω τα πράγματα όπως είναι, τα δυο μου πιτσιρίκια δεν το ακούμπησαν γιατί άκουσαν ελιά και γενικά δεν την ακουμπάνε. Οι υπόλοιποι το τιμήσαμε δεόντως αυτό το φαγάκι και θα το ξανακάνω σύντομα. Τα αρώματά του είναι το κάτι άλλο!
Αν θέλουμε μπορούμε να βάλουμε λευκό κρασάκι ή ούζο για να το σβήσουμε αλλά εγώ έβαλα τσίπουρο σπιτικό και μάλιστα με γλυκάνισο....δεν το συζητώ, απογειώθηκε!
Διαβάστε τη συνταγή στο: H μάνα του ... λόχου