Από το: casa-dei-sapori .blogspot.gr
Βράζουμε τον αστακό σε αρκετό νεράκι για 5' και μετά τον βγάζουμε και τον κόβουμε στην μέση. Κρατάμε το νερό για να βράσουμε σε αυτόν τα μακαρόνια. Ζεσταίνουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι το λάδι και σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Διαβάστε τη συνταγή στο: La casa dei sapori
Βράζουμε τον αστακό σε αρκετό νεράκι για 5' και μετά τον βγάζουμε και τον κόβουμε στην μέση. Κρατάμε το νερό για να βράσουμε σε αυτόν τα μακαρόνια. Ζεσταίνουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι το λάδι και σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Διαβάστε τη συνταγή στο: La casa dei sapori