Από το: bettys cuisine .blogspot.gr
Υπέροχα, αφράτα, τριφτά και μυρωδάτα!
Αφήνουμε όλα τα υλικά σε θερμοκρασία δωματίου για 1 ώρα τουλάχιστον.
Τοποθετούμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο κομμένο κομμάτια, το
ελαιόλαδο, τα αυγά, το ξύσμα, την άχνη, το μπέικιν, το γάλα και το μαχλέπι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Betty's cuisine
Υπέροχα, αφράτα, τριφτά και μυρωδάτα!
Αφήνουμε όλα τα υλικά σε θερμοκρασία δωματίου για 1 ώρα τουλάχιστον.
Τοποθετούμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο κομμένο κομμάτια, το
ελαιόλαδο, τα αυγά, το ξύσμα, την άχνη, το μπέικιν, το γάλα και το μαχλέπι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Betty's cuisine