Από το: me-nu.gr
Από τους καλύτερους και εκλεκτότερους μεζέδες! Δείτε το βίντεο.
Αγοράζουμε μόνο ζωντανά καβούρια. Πριν από οποιουδήποτε είδους μαγείρεμα πρέπει να βράσουν.
Τα βάζουμε σε βραστό αλατισμένο νερό και τα βράζουμε για 12- 20΄,
ανάλογα με το μέγεθος.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Σπιτικό μενού
Από τους καλύτερους και εκλεκτότερους μεζέδες! Δείτε το βίντεο.
Αγοράζουμε μόνο ζωντανά καβούρια. Πριν από οποιουδήποτε είδους μαγείρεμα πρέπει να βράσουν.
Τα βάζουμε σε βραστό αλατισμένο νερό και τα βράζουμε για 12- 20΄,
ανάλογα με το μέγεθος.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Σπιτικό μενού