Από το: casa-dei-sapori .blogspot.gr
Από μικρή τρελαινόμουν για καλαμαράκια τηγανητά. Ένας εύκολος τρόπος να τα φτιάξετε είναι ο παρακάτω:
Καθαρίζουμε τα καλαμαράκια (ή μπορούμε να ζητήσουμε στον ψαρά να τα καθαρίσει). Αν τα καθαρίσουμε μόνοι
μας τότε αποσπάμε το κεφάλι από το σώμα, αφαιρούμε τα εντόσθια και το εσωτερικό κόκκαλο και ξεπλένουμε καλά.
Διαβάστε τη συνταγή στο: La casa dei sapori
Από μικρή τρελαινόμουν για καλαμαράκια τηγανητά. Ένας εύκολος τρόπος να τα φτιάξετε είναι ο παρακάτω:
Καθαρίζουμε τα καλαμαράκια (ή μπορούμε να ζητήσουμε στον ψαρά να τα καθαρίσει). Αν τα καθαρίσουμε μόνοι
μας τότε αποσπάμε το κεφάλι από το σώμα, αφαιρούμε τα εντόσθια και το εσωτερικό κόκκαλο και ξεπλένουμε καλά.
Διαβάστε τη συνταγή στο: La casa dei sapori