Από το: sidagi.gr
Στο κάδο του μίξερ και στη μεσαία σκάλα χτυπάμε στο μίξερ το λιωμένο βούτυρο με τη ζάχαρη. Διαλύουμε την αμμωνία στο χλιαρό γάλα και την προσθέτουμε. Συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα υλικά και στο τέλος το αλεύρι λίγο- λίγο, αφήνοντας το μίξερ και
δουλεύοντας με τα χέρια.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Sidagi.gr
Στο κάδο του μίξερ και στη μεσαία σκάλα χτυπάμε στο μίξερ το λιωμένο βούτυρο με τη ζάχαρη. Διαλύουμε την αμμωνία στο χλιαρό γάλα και την προσθέτουμε. Συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα υλικά και στο τέλος το αλεύρι λίγο- λίγο, αφήνοντας το μίξερ και
δουλεύοντας με τα χέρια.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Sidagi.gr