Από το: il laboratorio di mm skg. blogspot.gr
Η γαρδουμπα, στην ουσια, ειναι ενα κοκρετσι μικρο, ψημενο στο φουρνο.
Προσωπικα, την προτιμω απο το κοκρετσι, γιατι ειναι πιο ζουμερη, δεν ειναι καμμενη, οπως ειναι συνηθως το κοκορετσι, και καταλαβαινεις τη γευση του κρεατος, ασε δε που οι πατατες
που τη συνοδευουν ειναι απλως υπεροχες!
Για να ειμαι δικαια, τις γαρδουμπες που βλεπετε, δεν τις ετοιμασα εγω, αλλα ο Δ., που παντα βοηθαει στην κουζινα, αλλα εχει παρει ειδικοτητα στα ψητα!
Διαβάστε τη συνταγή στο: Il laboratorio di mm_skg
Η γαρδουμπα, στην ουσια, ειναι ενα κοκρετσι μικρο, ψημενο στο φουρνο.
Προσωπικα, την προτιμω απο το κοκρετσι, γιατι ειναι πιο ζουμερη, δεν ειναι καμμενη, οπως ειναι συνηθως το κοκορετσι, και καταλαβαινεις τη γευση του κρεατος, ασε δε που οι πατατες
που τη συνοδευουν ειναι απλως υπεροχες!
Για να ειμαι δικαια, τις γαρδουμπες που βλεπετε, δεν τις ετοιμασα εγω, αλλα ο Δ., που παντα βοηθαει στην κουζινα, αλλα εχει παρει ειδικοτητα στα ψητα!
Διαβάστε τη συνταγή στο: Il laboratorio di mm_skg