Από το: Il laboratorio di mm_skg
Εφτασε και το Πάσχα και βέβαια το μηνιαίο ραντεβού της ομάδας των Quanti Modi di Fare e Rifare δεν θα μπορούσε παρά να
έχει πασχαλινό χρώμα και άρωμα! Σήμερα θα μεταφερθούμε στην Τζένοβα, φιλοξενούμενοι στην διαδυκτιακή
κουζίνα "Un' arbanella di basilico" (ενα βαζάκι με
βασιλικό) της καλής φίλης Carla Emilia, για να φτιάξουμε όλοι μαζί μια απο τις πιο χαρακτηριστικές πασχαλινές συνταγές της ιταλικής κουζίνας, και δη της γενοβέζικης. Η torta pasqualina- στα ελληνικά θα μπορούσαμε να την ονομάσουμε "πασχαλ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Εφτασε και το Πάσχα και βέβαια το μηνιαίο ραντεβού της ομάδας των Quanti Modi di Fare e Rifare
βασιλικό) της καλής φίλης Carla Emilia, για να φτιάξουμε όλοι μαζί μια απο τις πιο χαρακτηριστικές πασχαλινές συνταγές της ιταλικής κουζίνας, και δη της γενοβέζικης. Η torta pasqualina- στα ελληνικά θα μπορούσαμε να την ονομάσουμε "πασχαλ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://illaboratoriodimmskg.blogspot.gr