Από το: Μαγειρέματα & άλλα
Βαζουμε στο μιξερ το λαδι, το χυμο, τη ζαχαρη και το ξυσμα και ανακατευουμε μεχρι να ενωθουν καλα.
Χαμηλωνουμε την ταχυτητα του μιξερ και προσθετουμε λιγο λιγο το αλευρι. Δεν το χτυπαμε πολυ για να μεινει η ζυμη τριφτη.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://mageirisa.blogspot.gr
Βαζουμε στο μιξερ το λαδι, το χυμο, τη ζαχαρη και το ξυσμα και ανακατευουμε μεχρι να ενωθουν καλα.
Χαμηλωνουμε την ταχυτητα του μιξερ και προσθετουμε λιγο λιγο το αλευρι. Δεν το χτυπαμε πολυ για να μεινει η ζυμη τριφτη.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://mageirisa.blogspot.gr