Από το: boukitsa
Καθαρίζουμε τις αγκινάρες, τις κόβουμε στη μέση, τις περνάμε από λεμόνι και τις βάζουμε σε λεκάνη με νερό και λίγο αλεύρι για να μη μαυρίσουν. Παίρνουμε μια κατσαρόλα με φαρδύ πάτο, βάζουμε το λάδι και ρίχνουμε τις καθαρισμένες αγκινάρες. Βάζουμε και την 1 κουταλιά το
αλεύρι και ανακατεύουμε 2-3 φορές. Προσθέτουμε τα κομματιασμένα κρεμμυδάκια, τον άνηθο, και τις πατάτες τις οποίες έχουμε καθαρίσει και τεμαχίσει σε μικρά κομμάτια...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.boukitsa.gr
Καθαρίζουμε τις αγκινάρες, τις κόβουμε στη μέση, τις περνάμε από λεμόνι και τις βάζουμε σε λεκάνη με νερό και λίγο αλεύρι για να μη μαυρίσουν. Παίρνουμε μια κατσαρόλα με φαρδύ πάτο, βάζουμε το λάδι και ρίχνουμε τις καθαρισμένες αγκινάρες. Βάζουμε και την 1 κουταλιά το
αλεύρι και ανακατεύουμε 2-3 φορές. Προσθέτουμε τα κομματιασμένα κρεμμυδάκια, τον άνηθο, και τις πατάτες τις οποίες έχουμε καθαρίσει και τεμαχίσει σε μικρά κομμάτια...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.boukitsa.gr