Από το: boukitsa
Πλένουμε το αρνί και το πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και κρύβουμε μέσα του σκόρδο. Επίσης προσθέτουμε κομμάτια φέτα και ντομάτα Ψήνουμε για 2 ώρες περίπου. Είναι καλύτερο να ψηθεί στη γάστρα για να μη στεγνώσει πολύ. Εάν το θέλουμε ξεροψημένο ξεσκεπάζουμε
τη γάστρα όταν πια είναι ψημένο...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.boukitsa.gr
Πλένουμε το αρνί και το πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και κρύβουμε μέσα του σκόρδο. Επίσης προσθέτουμε κομμάτια φέτα και ντομάτα Ψήνουμε για 2 ώρες περίπου. Είναι καλύτερο να ψηθεί στη γάστρα για να μη στεγνώσει πολύ. Εάν το θέλουμε ξεροψημένο ξεσκεπάζουμε
τη γάστρα όταν πια είναι ψημένο...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.boukitsa.gr