Από το: Συνταγές Υγιεινής Διατροφής
Πλένουμε,στραγγίζουμε καλά και ψιλοκόβουμε το σπανάκι,τα πράσα και τα κρεμμυδάκια.Ζεματίζουμε το σπανάκι σε μια κατσαρόλα με καυτό νερό για 2' και αφήνουμε να κρυώσει. Βάζουμε σε ένα μπολ τα πράσα, τα κρεμμυδάκια και το σπανάκι με τη φέτα, το αυγό, το αλάτι, το
πιπέρι και το λάδι και τα ανακατεύουμε καλά. Λαδώνουμε ένα ταψί και μετά βάζουμε 5 φύλλα κρούστας λαδώνοντας τα ενδιάμεσα. Από πάνω βάζουμε όλη τη γέμιση μας και ξαναβάζουμε άλλα 5 φύλλα κρούστας λαδώνοντας τα και αυτά. Όταν τελ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://suntagesvromi.blogspot.gr
Πλένουμε,στραγγίζουμε καλά και ψιλοκόβουμε το σπανάκι,τα πράσα και τα κρεμμυδάκια.Ζεματίζουμε το σπανάκι σε μια κατσαρόλα με καυτό νερό για 2' και αφήνουμε να κρυώσει. Βάζουμε σε ένα μπολ τα πράσα, τα κρεμμυδάκια και το σπανάκι με τη φέτα, το αυγό, το αλάτι, το
πιπέρι και το λάδι και τα ανακατεύουμε καλά. Λαδώνουμε ένα ταψί και μετά βάζουμε 5 φύλλα κρούστας λαδώνοντας τα ενδιάμεσα. Από πάνω βάζουμε όλη τη γέμιση μας και ξαναβάζουμε άλλα 5 φύλλα κρούστας λαδώνοντας τα και αυτά. Όταν τελ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://suntagesvromi.blogspot.gr