Από το: bettys cuisine .blogspot.gr
Τα γεμιστά τα αγαπάμε οικογενειακώς και πάντα με σκέτο ρύζι, χωρίς κιμά, αλλά με μπόλικα μυρωδικά...
Πλένουμε τα λαχανικά. Κόβουμε το καπάκι απο τις ντομάτες και τις μελιτζάνες, τις αδειάζουμε προσεκτικά με ένα κουταλάκι. Λιώνουμε την ψίχα
από τις ντομάτες και τις μελιτζάνες χωριστά στο μούλτι. Αδειάζουμε με τις πιπεριές και πετάμε τα σπόρια. Τα τοποθετούμε όλα σε ταψί. Ανακατεύουμε λίγο αλάτι με λίγη ζάχαρη και πασπαλίζουμε το εσωτερικό από τις ντομάτες, τις μελιτζάνες και τις πιπεριές.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Betty's cuisine
Τα γεμιστά τα αγαπάμε οικογενειακώς και πάντα με σκέτο ρύζι, χωρίς κιμά, αλλά με μπόλικα μυρωδικά...
Πλένουμε τα λαχανικά. Κόβουμε το καπάκι απο τις ντομάτες και τις μελιτζάνες, τις αδειάζουμε προσεκτικά με ένα κουταλάκι. Λιώνουμε την ψίχα
από τις ντομάτες και τις μελιτζάνες χωριστά στο μούλτι. Αδειάζουμε με τις πιπεριές και πετάμε τα σπόρια. Τα τοποθετούμε όλα σε ταψί. Ανακατεύουμε λίγο αλάτι με λίγη ζάχαρη και πασπαλίζουμε το εσωτερικό από τις ντομάτες, τις μελιτζάνες και τις πιπεριές.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Betty's cuisine