Από το: epi pantos epistitou-efik .blogspot.gr
Μία διαφορετική από τις συνηθισμένες τούρτες έχουμε σήμερα, απόλυτα γευστική και εύκολη! Κρεπότουρτα βερυκοκένια, τώρα που τα βερυκοκάκια είναι στα καλύτερά τους!
Βγάζουμε από το ψυγείο το μείγμα μας και ετοιμάζουμε τις κρεπούλες μας στο ελάχιστα βουτυρωμένο τηγάνι ή στην κρεπιέρα ιδανικά. Ανάλογα της ποσότητας του μείγματος που
πέφτει στο τηγάνι μας βγαίνουν περίπου 12 κρέπες. Ανάμεσα από κάθε κρεπούλα στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί και τις αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν καλά. Μπορούν να γίνουν και από την προηγούμενη μέρα και να μπουν στο ψυγείο σκεπασμένες καλά.
Διαβάστε τη συνταγή στο: H μάνα του ... λόχου
Μία διαφορετική από τις συνηθισμένες τούρτες έχουμε σήμερα, απόλυτα γευστική και εύκολη! Κρεπότουρτα βερυκοκένια, τώρα που τα βερυκοκάκια είναι στα καλύτερά τους!
Βγάζουμε από το ψυγείο το μείγμα μας και ετοιμάζουμε τις κρεπούλες μας στο ελάχιστα βουτυρωμένο τηγάνι ή στην κρεπιέρα ιδανικά. Ανάλογα της ποσότητας του μείγματος που
πέφτει στο τηγάνι μας βγαίνουν περίπου 12 κρέπες. Ανάμεσα από κάθε κρεπούλα στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί και τις αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν καλά. Μπορούν να γίνουν και από την προηγούμενη μέρα και να μπουν στο ψυγείο σκεπασμένες καλά.
Διαβάστε τη συνταγή στο: H μάνα του ... λόχου