Από το: cretan gastronomy. blogspot.gr
Ένα σφουγγάτο μα τι σφουγγάτο!
Η ομελέτα μου δεν είναι βέβαια αυτό που λέμε "πιάτο διαίτης". Αλλά είναι τόσο νόστιμη που αξίζει να δοκιμαστεί έστω και σαν πιάτο «μέσης» ώστε να μοιραστεί σε πολλές μερίδες.
Είχα χρόνια να τη φτιάξω και τη
θυμήθηκα εξαιτίας μιας συνάντησης με ένα φίλο του πατέρα μου. Καλοφαγάς και πολυφαγάς ο συχωρεμένος , αντιδρούσε συνεχώς στις δίαιτες που του επέβαλλαν οι γιατροί τα τελευταία χρόνια της ζωής του. Επειδή λοιπόν η μάνα μου είχε κάνει πολύ light για τα γούστα του τη μαγειρική της, τις «αμαρτίες» του τις έκανε στο αγαπημένο του καφενείο.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους
Ένα σφουγγάτο μα τι σφουγγάτο!
Η ομελέτα μου δεν είναι βέβαια αυτό που λέμε "πιάτο διαίτης". Αλλά είναι τόσο νόστιμη που αξίζει να δοκιμαστεί έστω και σαν πιάτο «μέσης» ώστε να μοιραστεί σε πολλές μερίδες.
Είχα χρόνια να τη φτιάξω και τη
θυμήθηκα εξαιτίας μιας συνάντησης με ένα φίλο του πατέρα μου. Καλοφαγάς και πολυφαγάς ο συχωρεμένος , αντιδρούσε συνεχώς στις δίαιτες που του επέβαλλαν οι γιατροί τα τελευταία χρόνια της ζωής του. Επειδή λοιπόν η μάνα μου είχε κάνει πολύ light για τα γούστα του τη μαγειρική της, τις «αμαρτίες» του τις έκανε στο αγαπημένο του καφενείο.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους