Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Ντοματοκεφτέδες

Written By Unknown on Κυριακή 29 Ιουνίου 2014 | Ιουνίου 29, 2014

Από το: ditucook. blogspot.gr
Με ένα μεγάλο κουτάλι παίρνουμε ζύμη και τη ρίχνουμε στο καυτό λάδι. Μόλις πάρουν χρώμα από κάτω τους γυρίζουμε με προσοχή. Όταν ροδίσουν καλά τους ακουμπάμε σε χαρτί κουζίνας για να φύγει το πολύ λάδι.
Αν θέλετε να αποφύγετε το τηγάνισμα μπορείτε να τους ψήσετε στο φούρνο αρκεί να βάλετε διπλάσια ποσότητα αλεύρι. Μισή ώρα στους 180 βαθμούς είναι αρκετή. Ιδανικό ορεκτικό για να συνοδεύσετε την παγωμένη μπύρα σας τώρα που η θερμοκρασία έχει ανέβει αρκετά. Καλή σας όρεξη. 

Διαβάστε τη συνταγή στο: ditucook


SHARE

About Unknown