Από το: ditucook. blogspot.gr
Η ζύμη μας είναι έτοιμη και ξεκινάμε το τηγάνισμα. Χρησιμοποιήσαμε μισή ποσότητα ελαιόλαδο και μισή σπορέλαιο. Το μάτι της κουζίνας σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Μόλις κάψει καλά παίρνουμε ζύμη με ένα
μεγάλο κουτάλι και με ένα άλλο την σπρώχνουμε απαλά μέσα στο τηγάνι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: ditucook
Η ζύμη μας είναι έτοιμη και ξεκινάμε το τηγάνισμα. Χρησιμοποιήσαμε μισή ποσότητα ελαιόλαδο και μισή σπορέλαιο. Το μάτι της κουζίνας σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Μόλις κάψει καλά παίρνουμε ζύμη με ένα
μεγάλο κουτάλι και με ένα άλλο την σπρώχνουμε απαλά μέσα στο τηγάνι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: ditucook