Από το: La casa dei sapori
Σοτάρουμε το κρέας και προσθέτουμε τα φύλλα δάφνης. ΄Οταν αρχίζει να παίρνει χρώμα ρίχνουμε και το κρεμμύδι, το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε 1 ποτήρι ζεστό νερό και
μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://casa-dei-sapori.blogspot.gr
Σοτάρουμε το κρέας και προσθέτουμε τα φύλλα δάφνης. ΄Οταν αρχίζει να παίρνει χρώμα ρίχνουμε και το κρεμμύδι, το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε 1 ποτήρι ζεστό νερό και
μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://casa-dei-sapori.blogspot.gr