Από το: Οι συνταγές της Λόπης
Τηγανίζουμε τις πατάτες, τις πιπεριές, τις μελιτζάνες και τα κολοκυθάκια, αφού πρώτα τα αλευρώσουμε- μπορούμε αν θέλουμε αντί για το τηγάνισμα να τα ψήσουμε στο φούρνο, αφού τα αλείψουμε πρώτα με λάδι. Σε ένα τηγάνι, ρίχνουμε 4
κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, τη ντομάτα, μία πρέζα ζάχαρη, αλάτι-πιπέρι και τα αφήνουμε για 10 λεπτά να τσιγαριστούν.
Τηγανίζουμε τις πατάτες, τις πιπεριές, τις μελιτζάνες και τα κολοκυθάκια, αφού πρώτα τα αλευρώσουμε- μπορούμε αν θέλουμε αντί για το τηγάνισμα να τα ψήσουμε στο φούρνο, αφού τα αλείψουμε πρώτα με λάδι. Σε ένα τηγάνι, ρίχνουμε 4
κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, τη ντομάτα, μία πρέζα ζάχαρη, αλάτι-πιπέρι και τα αφήνουμε για 10 λεπτά να τσιγαριστούν.