Από το: Κουζινομαγειρέματα
Τσιγαρίζουμε το κρέας και μόλις ροδίσει προσθέτουμε το κρεμμύδι, σκόρδο και τις πιπεριές. Όταν μαραθούν ρίχνουμε το κρασί, αλάτι, πιπέρι, θυμάρι, λίγο νερό και αφήνουμε το κρέας να βράσει σε χαμηλή φωτιά περίπου 60' ανακατεύοντας κατά διαστήματα,
μέχρι να χυλώσει η σάλτσα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://kouzinomageiremata.blogspot.gr
Τσιγαρίζουμε το κρέας και μόλις ροδίσει προσθέτουμε το κρεμμύδι, σκόρδο και τις πιπεριές. Όταν μαραθούν ρίχνουμε το κρασί, αλάτι, πιπέρι, θυμάρι, λίγο νερό και αφήνουμε το κρέας να βράσει σε χαμηλή φωτιά περίπου 60' ανακατεύοντας κατά διαστήματα,
μέχρι να χυλώσει η σάλτσα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://kouzinomageiremata.blogspot.gr