Από το: mageirikes diadromes.gr
Κέικ αφράτο και με υγρασία
Σε χαμηλή ταχύτητα του μίξερ, ρίχνω το αλεύρι που έχω ανακατέψει το μπέικιν και το αφήνω ελάχιστο χρόνο. Σταματώ το μίξερ και ανακατεύω με τη σπάτουλα το μείγμα μήπως υπάρχει αλεύρι που
δεν έχει ανακατευτεί ή ανακατεύω το αλεύρι, αφού έχω σταματήσει το μίξερ, με τη βοήθεια μιας σπάτουλας με προσοχή από κάτω προς τα πάνω, κυκλικά.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Μαγειρικές διαδρομές
Κέικ αφράτο και με υγρασία
Σε χαμηλή ταχύτητα του μίξερ, ρίχνω το αλεύρι που έχω ανακατέψει το μπέικιν και το αφήνω ελάχιστο χρόνο. Σταματώ το μίξερ και ανακατεύω με τη σπάτουλα το μείγμα μήπως υπάρχει αλεύρι που
δεν έχει ανακατευτεί ή ανακατεύω το αλεύρι, αφού έχω σταματήσει το μίξερ, με τη βοήθεια μιας σπάτουλας με προσοχή από κάτω προς τα πάνω, κυκλικά.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Μαγειρικές διαδρομές