Από το: mageirikes diadromes.gr
Η κλασσική συνταγή σε σπιτική εκτέλεση!
Βάζουμε σε τηγάνι αντικολητικό την ζάχαρη με το νερό και το λεμόνι,καιμόλις πάρει βράση ανακατεύουμε καλά μέχρι να πάρει ένα ωραίο καστανό χρώμα.Το βάζουμε σε
μεγάλη φόρμα και το γυρίζουμε να πάει και στα τοιχώματα της φόρμας. Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη και προσθέτουμε σαυτά το γάλα ζεστό με το άρωμα βανίλιας. Όλο μαζί το βάζουμε στην φόρμα που βάλαμε την καραμέλα και το τοποθετούμε σε ταψί με 2-3 δάχτυλα νερό και στο φούρνο.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Μαγειρικές διαδρομές
Η κλασσική συνταγή σε σπιτική εκτέλεση!
Βάζουμε σε τηγάνι αντικολητικό την ζάχαρη με το νερό και το λεμόνι,καιμόλις πάρει βράση ανακατεύουμε καλά μέχρι να πάρει ένα ωραίο καστανό χρώμα.Το βάζουμε σε
μεγάλη φόρμα και το γυρίζουμε να πάει και στα τοιχώματα της φόρμας. Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη και προσθέτουμε σαυτά το γάλα ζεστό με το άρωμα βανίλιας. Όλο μαζί το βάζουμε στην φόρμα που βάλαμε την καραμέλα και το τοποθετούμε σε ταψί με 2-3 δάχτυλα νερό και στο φούρνο.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Μαγειρικές διαδρομές