Από το: boukitsa.gr
Από το προηγούμενο βράδυ, ετοιμάζουμε το προζύμι ως εξής: διαλύουμε τη μαγιά ή το παλιό προζύμι σε 1 ποτήρι νερό, προσθέτουμε λίγο αλεύρι να γίνει πηχτός χυλός και τον αφήνουμε να φουσκώσει.
Την επομένη προσθέτουμε άλλα 3-4
ποτήρια νερό, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το υπόλοιπο αλεύρι και ζυμώνουμε μαλακή ζύμη που δεν κολλάει στα δάχτυλα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: boukitsa
Από το προηγούμενο βράδυ, ετοιμάζουμε το προζύμι ως εξής: διαλύουμε τη μαγιά ή το παλιό προζύμι σε 1 ποτήρι νερό, προσθέτουμε λίγο αλεύρι να γίνει πηχτός χυλός και τον αφήνουμε να φουσκώσει.
Την επομένη προσθέτουμε άλλα 3-4
ποτήρια νερό, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το υπόλοιπο αλεύρι και ζυμώνουμε μαλακή ζύμη που δεν κολλάει στα δάχτυλα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: boukitsa