Από το: kouzino mageiremata .blogspot.gr
Σε μια μικρή κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το σκόρδο με το λάδι και το κρεμμύδι ρίχνουμε την ντομάτα, αλάτι πιπέρι, ανακατεύουμε και προσθέτουμε ελάχιστο νερό, ελιές τη ζάχαρη και βασιλικό. Αφήνουμε να βράσει για
10΄. Τέλος αναμιγνύουμε τα μακαρόνια με τη σάλτσα και το φαγητό μας είναι έτοιμο.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Κουζινομαγειρέματα
Σε μια μικρή κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το σκόρδο με το λάδι και το κρεμμύδι ρίχνουμε την ντομάτα, αλάτι πιπέρι, ανακατεύουμε και προσθέτουμε ελάχιστο νερό, ελιές τη ζάχαρη και βασιλικό. Αφήνουμε να βράσει για
10΄. Τέλος αναμιγνύουμε τα μακαρόνια με τη σάλτσα και το φαγητό μας είναι έτοιμο.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Κουζινομαγειρέματα