Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Σπαγγέτι Πουτανέσκα

Written By Unknown on Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017 | Φεβρουαρίου 02, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Green Chef
Ζεσταίνουμε λάδι σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά το σκόρδο, τις ελιές και την κάπαρη. Σβήνουμε με το κρασί, αφήνουμε ένα λεπτό να εξατμιστεί το αλκοόλ και ρίχνουμε τις τριμμένες ντομάτες τη ζάχαρη, αλάτι και πιπέρι (δεν θέλει πολλή αλάτι γιατί έχουν οι ελιές και η
κάπαρη). Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα (περίπου 5 – 6 λεπτά).

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://greenchef.gr



SHARE

About Unknown