Από το: Green Chef
Ζεσταίνουμε λάδι σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά το σκόρδο, τις ελιές και την κάπαρη. Σβήνουμε με το κρασί, αφήνουμε ένα λεπτό να εξατμιστεί το αλκοόλ και ρίχνουμε τις τριμμένες ντομάτες τη ζάχαρη, αλάτι και πιπέρι (δεν θέλει πολλή αλάτι γιατί έχουν οι ελιές και η
κάπαρη). Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα (περίπου 5 – 6 λεπτά).
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://greenchef.gr
Ζεσταίνουμε λάδι σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά το σκόρδο, τις ελιές και την κάπαρη. Σβήνουμε με το κρασί, αφήνουμε ένα λεπτό να εξατμιστεί το αλκοόλ και ρίχνουμε τις τριμμένες ντομάτες τη ζάχαρη, αλάτι και πιπέρι (δεν θέλει πολλή αλάτι γιατί έχουν οι ελιές και η
κάπαρη). Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα (περίπου 5 – 6 λεπτά).
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://greenchef.gr