Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Πίτσα με Αχλάδι και Γκοργκοντζόλα

Written By Unknown on Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016 | Οκτωβρίου 18, 2016

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Green Chef
Παίρνουμε ένα κομμάτι από το ζυμάρι μας γύρω στα 300 γρ. και το ανοίγουμε με ένα πλάστη σε πάχος περίπου μισού πόντου ή ανάλογα με το πάχος που σας αρέσει να έχει η ζύμη της πίτσας. Βάζουμε την ζύμη μας σε ένα ταψί (καλύτερα είναι αν έχουμε ζεστάνει από πριν το ταψί στο φούρνο. Προθερμαίνουμε το φούρνο στην μεγαλύτερη θερμοκρασία για 20 λεπτά. Απλώνουμε στη ζύμη τις φέτες από τα αχλάδια, το τυρί, το κρεμμύδι, ραντίζουμε με το λάδι τρούφας ή με ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με την ρίγανη. Ψήνουμε σε καυτό...

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://greenchef.gr



SHARE

About Unknown