Από το: Green Chef
Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ. Λιώνουμε με ένα πηρούνι τα 2 φλιτζάνια φασόλια. Ζεσταίνουμε 2 – 3 κ.σ. ελαιόλαδο σ’ένα αντικολλήτικό τηγάνι και ρίχνουμε το κρεμμύδι τις χρωματιστές πιπεριές και τις καυτερές πιπερίτσες τριμμένες, μόλις
πάρουν χρώμα σβήνουμε με το κρασί και χαμηλώνουμε λίγο την φωτιά. Αφήνουμε 5 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ και ρίχνουμε το ζωμό και τις ντομάτες, προσθέτουμε αλάτι κατά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://greenchef.gr
Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ. Λιώνουμε με ένα πηρούνι τα 2 φλιτζάνια φασόλια. Ζεσταίνουμε 2 – 3 κ.σ. ελαιόλαδο σ’ένα αντικολλήτικό τηγάνι και ρίχνουμε το κρεμμύδι τις χρωματιστές πιπεριές και τις καυτερές πιπερίτσες τριμμένες, μόλις
πάρουν χρώμα σβήνουμε με το κρασί και χαμηλώνουμε λίγο την φωτιά. Αφήνουμε 5 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ και ρίχνουμε το ζωμό και τις ντομάτες, προσθέτουμε αλάτι κατά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://greenchef.gr