Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Γαύρος παστός ή αντσούγιες (αντζούγιες)

Written By Unknown on Τρίτη 1 Ιουλίου 2014 | Ιουλίου 01, 2014

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: faghta-giagias .blogspot.com
Ο παστός γαύρος, ή αλλιώς αντσούγιες, είναι για μένα ο κορυφαίος μεζές για ούζο. Η περίοδος για την παρασκευή του ξεκινάει από τον Μάιο και διαρκεί μέχρι τον Αύγουστο, αλλά η καλύτερη εποχή είναι ο Ιούλιος, που οι γαύροι έχουν το σωστό μέγεθος.

Διαβάστε τη συνταγή στο: Τα φαγητά της γιαγιάς



SHARE

About Unknown