Από το: boukitsa.gr
Τρίβουμε το κρεμμύδι στο τρίφτη του τυριού, προσθέτουμε τον κιμά και τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε να γίνει η ζύμη μάλλον μαλακή. Πλάθουμε σε στρογγυλές μπαλίτσες και τις αλευρώνουμε.
Παίρνουμε μια κατσαρόλα, βάζουμε
νερό 3-4 κούπες, ρίχνουμε 1/4 κούπας λάδι, λίγο αλάτι και όταν πάρουν 2-3 βράσεις βάζουμε μέσα τα γιουβαρλάκια. Μόλις πάρουν βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε τουλάχιστον επί 3/4 της ώρας.
Διαβάστε τη συνταγή στο: boukitsa
Τρίβουμε το κρεμμύδι στο τρίφτη του τυριού, προσθέτουμε τον κιμά και τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε να γίνει η ζύμη μάλλον μαλακή. Πλάθουμε σε στρογγυλές μπαλίτσες και τις αλευρώνουμε.
Παίρνουμε μια κατσαρόλα, βάζουμε
νερό 3-4 κούπες, ρίχνουμε 1/4 κούπας λάδι, λίγο αλάτι και όταν πάρουν 2-3 βράσεις βάζουμε μέσα τα γιουβαρλάκια. Μόλις πάρουν βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε τουλάχιστον επί 3/4 της ώρας.
Διαβάστε τη συνταγή στο: boukitsa