Από το: Amerimnos Taxidioths
Ένα εύκολο αλλά εξίσου νόστιμο κανταΐφι σαν πίτα με άρωμα ανατολής που συνηθίζετε στη περιοχή της, Θράκης που όταν ανοίξετε καλά τα φύλλα του κανταϊφιού θα έχετε μέγιστη απόδοση στη γεύση. Λιώνετε και βράζετε το βούτυρο το ξαφρίζετε. Στρώνετε σε ένα ταψί το μισό
φύλο κανταΐφι και το περιχύνετε με το μισό βούτυρο. Ανακατεύεται τα καρύδια με τη κανέλα και τη φρυγανιά και τα ρίχνεται πάνω στα φύλλα προσθέτετε το...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr
Ένα εύκολο αλλά εξίσου νόστιμο κανταΐφι σαν πίτα με άρωμα ανατολής που συνηθίζετε στη περιοχή της, Θράκης που όταν ανοίξετε καλά τα φύλλα του κανταϊφιού θα έχετε μέγιστη απόδοση στη γεύση. Λιώνετε και βράζετε το βούτυρο το ξαφρίζετε. Στρώνετε σε ένα ταψί το μισό
φύλο κανταΐφι και το περιχύνετε με το μισό βούτυρο. Ανακατεύεται τα καρύδια με τη κανέλα και τη φρυγανιά και τα ρίχνεται πάνω στα φύλλα προσθέτετε το...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr