Από το: casa-dei-sapori .blogspot.gr
Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε το βούτυρο μαζί με το κρεμμύδι, το θυμάρι και το σκόρδο και το αφήνουμε μέχρι να κάψει καλά. Σωτάρουμε το κρέας από τις 2 μεριές μέχρι να ροδίσει και προσθέτουμε την μουστάρδα. Σβήνουμε με κρασί και μετά
προσθέτουμε μισό ποτήρι ζεστό νερό για να ψηθεί το κοτόπουλο μέχρι μέσα. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και από πάνω τα τυριά σε μικρά κομματάκια. Αφήνουμε να πάρει μία βράση και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Διαβάστε τη συνταγή στο: La casa dei sapori
Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε το βούτυρο μαζί με το κρεμμύδι, το θυμάρι και το σκόρδο και το αφήνουμε μέχρι να κάψει καλά. Σωτάρουμε το κρέας από τις 2 μεριές μέχρι να ροδίσει και προσθέτουμε την μουστάρδα. Σβήνουμε με κρασί και μετά
προσθέτουμε μισό ποτήρι ζεστό νερό για να ψηθεί το κοτόπουλο μέχρι μέσα. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και από πάνω τα τυριά σε μικρά κομματάκια. Αφήνουμε να πάρει μία βράση και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Διαβάστε τη συνταγή στο: La casa dei sapori