Από το: Αθηνόραμα unami.gr
Συνήθως αυτή τη σαλάτα τη φτιάχνουμε όταν μας περισσέψει ρύζι. Οπότε το μόνο που χρειάζεται είναι να το «τσουγκρανίσουμε», έτσι όπως είναι κρύο από το ψυγείο, με ένα πιρούνι για να ξεκολλήσουμε τους κόκκους που μπορεί να κόλλησαν μεταξύ τους. Αλλιώς
βράζουμε ένα ρύζι σε αρωματισμένο νερό και το αφήνουμε να κρυώσει, σε μια σαλατιέρα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.athinorama.gr/umami
Συνήθως αυτή τη σαλάτα τη φτιάχνουμε όταν μας περισσέψει ρύζι. Οπότε το μόνο που χρειάζεται είναι να το «τσουγκρανίσουμε», έτσι όπως είναι κρύο από το ψυγείο, με ένα πιρούνι για να ξεκολλήσουμε τους κόκκους που μπορεί να κόλλησαν μεταξύ τους. Αλλιώς
βράζουμε ένα ρύζι σε αρωματισμένο νερό και το αφήνουμε να κρυώσει, σε μια σαλατιέρα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.athinorama.gr/umami