Από το: Μαγειρέματα & άλλα
Βάζουμε τα ασπράδια στον κάδο του μίξερ και χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα ρίχνουμε το αλάτι και σιγά σιγά την κρυσταλλική ζάχαρη και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να σφίξει αρκετά και να δημιουργηθούν μικρές κορυφές όταν σηκώνουμε το μίξερ σε αυτό το στάδιο προσθέτουμε τις
βανίλιες και το λεμόνι κλείνουμε το μίξερ και τέλος ρίχνουμε την ζάχαρη άχνη και την ενσωματώνουμε με απαλές κινήσεις. Κάνουμε κύκλο ανάλογα που θέλουμε να βάλουμε τη μαρέγκα μας, ανάλογα σε τι δίσκο θα στήσουμε την τούρτα μας αργότερα, και ψήν...
Διαβάστε τη συνταγή στο: Μαγειρέματα & άλλαβανίλιες και το λεμόνι κλείνουμε το μίξερ και τέλος ρίχνουμε την ζάχαρη άχνη και την ενσωματώνουμε με απαλές κινήσεις. Κάνουμε κύκλο ανάλογα που θέλουμε να βάλουμε τη μαρέγκα μας, ανάλογα σε τι δίσκο θα στήσουμε την τούρτα μας αργότερα, και ψήν...