Από το: pandespani.com
Η πιπεριά, κύριο συστατικό του καλοκαιριού, σκληρή ανταγωνίστρια της ντομάτας και bitchy από γεννησιμιού, χρησιμοποιεί τα διαφορετικά της πρόσωπα για να τρυπώνει στις συνταγές άλλοτε με ήπιο τρόπο κι άλλοτε έντονα. Αν η ντομάτα θεωρείται η ήρεμη δύναμη που γίνεται
βάση για άπειρα μαγειρέματα, η πιπεριά πετιέται πάντα με άποψη και η δυναμική της παρουσία διαμορφώνει καθοριστικά τα πιάτα. Στις ωμές φρέσκες σάλτσες (κρέμες, πάστες, πουρές, πέστο, κουλί ή αφροί) τα δύο κόκκινα μέτωπα διχάζουν τις γευστικές προτιμήσεις. Όσο οι οπαδοί της ντομάτας απολαμβάνουν τη σιγουριά της κυριαρχίας της στην πλειονότητα των μεσογειακών πιάτων, οι φαν της πιπεριάς κλέβουν έδαφος με αντάρτικη τακτική, κάθε που εμφανίζεται ο πικάντικος χαρακτήρας της και αιφνιδιάζει.
Διαβάστε τη συνταγή στο: pandespani
Η πιπεριά, κύριο συστατικό του καλοκαιριού, σκληρή ανταγωνίστρια της ντομάτας και bitchy από γεννησιμιού, χρησιμοποιεί τα διαφορετικά της πρόσωπα για να τρυπώνει στις συνταγές άλλοτε με ήπιο τρόπο κι άλλοτε έντονα. Αν η ντομάτα θεωρείται η ήρεμη δύναμη που γίνεται
βάση για άπειρα μαγειρέματα, η πιπεριά πετιέται πάντα με άποψη και η δυναμική της παρουσία διαμορφώνει καθοριστικά τα πιάτα. Στις ωμές φρέσκες σάλτσες (κρέμες, πάστες, πουρές, πέστο, κουλί ή αφροί) τα δύο κόκκινα μέτωπα διχάζουν τις γευστικές προτιμήσεις. Όσο οι οπαδοί της ντομάτας απολαμβάνουν τη σιγουριά της κυριαρχίας της στην πλειονότητα των μεσογειακών πιάτων, οι φαν της πιπεριάς κλέβουν έδαφος με αντάρτικη τακτική, κάθε που εμφανίζεται ο πικάντικος χαρακτήρας της και αιφνιδιάζει.
Διαβάστε τη συνταγή στο: pandespani