Από το: athinorama.gr /umami
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και μαραίνουμε για λίγο τα κρεμμύδια. Προσθέτουμε τις πιπεριές και μόλις μαραθούν κι αυτές λίγο, ρίχνουμε τις ντομάτες και τις αφήνουμε να σιγοβράσουν μαζί με τα κρεμμύδια
για 5 λεπτά. Σβήνουμε με το χυμό του λεμονιού και περιχύνουμε το ψάρι με αυτή τη σάλτσα. Στη συνέχεια βάζουμε το ταψί σε προθερμασμένο στους 170ο С φούρνο και ψήνουμε το φαγητό για 25-30 λεπτά.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Αθηνόραμα unami.gr
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και μαραίνουμε για λίγο τα κρεμμύδια. Προσθέτουμε τις πιπεριές και μόλις μαραθούν κι αυτές λίγο, ρίχνουμε τις ντομάτες και τις αφήνουμε να σιγοβράσουν μαζί με τα κρεμμύδια
για 5 λεπτά. Σβήνουμε με το χυμό του λεμονιού και περιχύνουμε το ψάρι με αυτή τη σάλτσα. Στη συνέχεια βάζουμε το ταψί σε προθερμασμένο στους 170ο С φούρνο και ψήνουμε το φαγητό για 25-30 λεπτά.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Αθηνόραμα unami.gr