Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Παλαμίδα στο φούρνο με ντομάτες και πιπεριές

Written By Unknown on Σάββατο 16 Αυγούστου 2014 | Αυγούστου 16, 2014

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: athinorama.gr /umami
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και μαραίνουμε για λίγο τα κρεμμύδια. Προσθέτουμε τις πιπεριές και μόλις μαραθούν κι αυτές λίγο, ρίχνουμε τις ντομάτες και τις αφήνουμε να σιγοβράσουν μαζί με τα κρεμμύδια
για 5 λεπτά. Σβήνουμε με το χυμό του λεμονιού και περιχύνουμε το ψάρι με αυτή τη σάλτσα. Στη συνέχεια βάζουμε το ταψί σε προθερμασμένο στους 170ο С φούρνο και ψήνουμε το φαγητό για 25-30 λεπτά.

Διαβάστε τη συνταγή στο: Αθηνόραμα unami.gr


SHARE

About Unknown